De dienstverlening van Rauw op je Dak

Iedereen gaat anders om met verlies. Ieder mens is immers anders. Ook uit het zich per persoon verschillend. De een krijgt fysieke klachten en bij de ander ontstaan deze op psychisch vlak. En niet zelden: beide. Er is dan ook niet één standaard protocol dat uit de kast gepakt kan worden en dat voor iedereen hetzelfde werkt. Als het om verlies gaat, gaat het om maatwerk.

Verlies raakt in het hart! Dit kan er voor zorgen dat u het even niet meer weet of even niet meer kunt. De regie is zoek en die moet opnieuw gevonden worden. Ook raakt het niet alleen u, maar vaak meerdere mensen om u heen. Gezinsleden, familie, school, collega’s, de sportvereniging, etc. Dat maakt het soms complex. Het kan heel prettig werken om iemand in te schakelen die buiten de situatie staat. Iemand die luistert, adviseert, coacht, begeleidt en die u helpt om van overleven weer leven te maken. Dit is wat Rauw op je Dak doet.

Rauw op je Dak adviseert, coacht, begeleidt en biedt u een luisterend oor. Daarnaast kan de ondersteuning gaan om het regelen van hele praktische zaken, zoals bijvoorbeeld het meegaan naar een belangrijke (ziekenhuis)afspraak.

Maar ook over emoties, dingen in het hier & nu, zaken in uw gezin of op uw werk (bij re-integratie) en over het zorgen voor uzelf tijdens een lastige periode.